EGYEDI SZOFTVEREK FEJLESZTÉSÉBEN VALÓ RÉSZVÉTEL


TECHNOLÓGIÁK: 


ANDROID kiegészítve JAVA technológiák széles skálájával

FELADATOK: 


Részvétel robosztus és skálázható backend rendszerek fejlesztésében.


Szoros kapcsolattartás az ügyfelekkel. Transzparens, érthető kommunikáció.Részvétel felhasználói élményt nyújtó front-end felületek fejlesztésében.


Rendszeresen egyeztetés az igények és a megvalósítás állapotáról, elakadásokról.Új funkciók tervezése, megvalósítása és tesztelése.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

SIKERES LESZEL, HA RENDELKEZEL A KÖVETKEZŐKKEL: 

Minimum 1 éves ANDROID tapasztalat

Jó objektumorientált programozási és tervezési készségek

Igényesség a minőségre és értékteremtő szállításra

Nyitottság a csapatba illeszkedéshez és a személyes fejlődésre

Jó angol nyelvtudás legalább írásban 


EGYSZERÜBBEN BEKAPCSOLÓDSZ A MINDENNAPOKBA, HA: 

Ismered a GIT forráskezelőt

Használtál már valamilyen feladatkezelőt, nálunk projekttől függően Jira/Confluence és YouTrack/GoogleDrive kezeléssel fogsz találkozni.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR NÁLUNK DOLGOZNI? 

Hosszú távú terveink vannak Veled! Befogadó légkör vár Rád.

Közösségünket a kölcsönös tisztelet és a segítőkészség jellemzi. A magas szakértelemmel rendelkező színes egyéniségek segítenek abban, hogy jó hangulatban töltsd mindennapjaidat, kreativitásod kiteljesedjen, képességeid és tehetséged legjavát tud nyújtani. Csapatunkkal élményekben gazdag eseményeken vehetsz részt. 

Magánéletre is fog időd maradni: rugalmas a munkaidőnk, ha az élet úgy kívánja otthoni munkavégzésre is van lehetőséged. 

Kiegészül az évi fizetett szabadság kereted maximum 4 nappal, ha fiatal vagy, hogy Neked is legyen több lehetőséged a pihenésre, feltöltődésre. Egészség programunkkal támogatjuk a fittséget fejlesztő, kiégést megelőző szabadidős ráfordításokat.

Objektív értékelésű fejlesztői szintek és visszajelző beszélgetések által akár negyedévente léphetsz feljebb. A céljaid eléréséhez egyre komplexebb feladatokon önállóan dolgozhatsz mentor támogatással a magabiztosságod bátorításához. Tudásmegosztásokon vehetsz részt és online képzéseket is biztosítunk.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Kapcsolat

Keressen meg minket!

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba további információkért: